Prepare all ingredients. Peel the garlic.
Подготовьте все ингредиенты. Очистите чеснок.
Cut the baguette into 1-1.5 cm cubes.
Нарежьте багет на кубики размером 1-1,5 см.
Grate the garlic on a fine grater or squeeze through a press.
Натрите чеснок на мелкой терке либо выдавите через пресс.
In a bowl, mix vegetable oil, paprika and garlic.
В миске смешайте растительное масло, паприку и чеснок.
Place the croutons in a bowl with the oil and spices, add salt and stir.
Выложите гренки в миску с маслом и специями, посолите и перемешайте.
Heat the frying pan well and place the croutons on it. Fry them over medium heat until crispy, turning occasionally.
Хорошо разогрейте сковороду и выложите на нее гренки. Жарьте их на среднем огне до хруста, периодически переворачивая.
White croutons with garlic are ready.
Белые гренки с чесноком готовы.
Serve croutons sprinkled with chopped herbs.
Подайте гренки, посыпав рубленой зеленью.