Rinse and peel the vegetables thoroughly. Prepare the remaining ingredients.
Тщательно промойте и очистите овощи. Подготовьте остальные ингредиенты.
Shred the cabbage and cut the potatoes into strips or cubes.
Нашинкуйте капусту и соломкой или кубиками нарежьте картошку.
Pour water into a saucepan and bring it to a boil. Add bay leaf and add cabbage and potatoes. Simmer over low heat for 30 minutes.
Налейте в кастрюлю воду и доведите ее до кипения. Добавьте лавровый лист и положите капусту и картошку. Варите на медленном огне 30 минут.
Cut the carrots and onions into half rings, chop the garlic. Place them in a heated frying pan, greased with oil. Fry for 8-10 minutes.
Нарежьте морковь и репчатый лук полукольцами, измельчите чеснок. Выложите их на прогретую сковороду, смазанную маслом. Обжаривайте в течение 8-10 минут.
Add canned beans and 3 tbsp to the fried vegetables. tomato paste. Mix thoroughly and simmer covered for 2-3 minutes, then add red peppercorns.
К обжаренным овощам добавьте консервированную фасоль и 3 ст.л. томатной пасты. Тщательно перемешайте и тушите под крышкой 2-3 минуты, затем добавьте красный перец горошком.
Add the resulting mixture to the saucepan with the cabbage and potatoes. Stir the soup, add salt and cook for another 3-5 minutes.
Полученную смесь добавьте в кастрюлю к капусте и картошке. Перемешайте суп, посолите его и поварите еще 3-5 минут.
Pour the soup into bowls, garnish with fresh herbs and serve. Bon appetit!
Разлейте суп по тарелкам, украсьте свежей зеленью и подавайте к столу. Приятного аппетита!
This soup can be eaten during Lent or in the summer, when you don’t want to bother with meat broth.
Такой суп можно есть в пост или летом, когда не хочется возиться с мясным бульоном.