Rinse the lard and dry with a towel. Thick skin can be rubbed with a knife to make it softer.
Промойте сало и обсушите полотенцем. Толстую шкурку можно потереть ножом, чтобы она стала мягче.
Sprinkle the piece of lard with breadcrumbs, seasonings and salt. Rub in Dijon mustard generously and leave the lard to marinate for 1 hour in a cool place.
Присыпьте кусок сала панировочными сухарями, приправами и солью. Обильно вотрите дижонскую горчицу и оставьте сало на 1 час в прохладном месте мариноваться.
Wrap the lard in several layers of foil and place in a baking dish. Bake in an oven preheated to 180 degrees for 45 minutes.
Заверните сало в несколько слоев фольги и положите в форму для запекания. Запекайте в разогретой до 180 градусов духовке 45 минут.
Remove the pan from the oven, carefully unwrap the foil and let the lard cool slightly. Then cut it into slices, garnish with fresh herbs and serve. Bon appetit!
Выньте форму из духовки, аккуратно разверните фольгу и дайте салу немного остыть. Затем нарежьте его ломтиками, украсьте свежей зеленью и подавайте к столу. Приятного аппетита!
This lard looks attractive on a holiday table, is suitable for sandwiches and is used as an independent snack.
Такое сало привлекательно выглядит на праздничном столе, подходит для бутербродов и используется как самостоятельная закуска.