Place all ingredients on the table for easy preparation. Wash the tomatoes and herbs.
Выложите все ингредиенты на стол для удобства приготовления. Помойте помидоры и зелень.
Cut the sausage lengthwise, but not all the way through. Turn the edges of the sausages outward to form a heart and secure with toothpicks.
Разрежьте сосиску вдоль по длине, но не до конца. Края сосисок выверните наружу, чтобы образовалось сердечко, и скрепите зубочистками.
Chop the herbs and cut the cherry tomatoes in half.
Измельчите зелень и разрежьте помидоры черри пополам.
Heat vegetable oil in a frying pan and fry the sausage hearts over medium heat for 1-2 minutes.
Разогрейте на сковороде растительное масло и обжарьте сердечки из сосисок на среднем огне в течение 1–2 минут.
Break an egg into each heart.
Разбейте в каждое сердце яйцо.
Salt and pepper the scrambled eggs. Cover the pan with a lid and fry the dish over low heat for 5-7 minutes until the protein is cooked.
Посолите и поперчите яичницу. Накройте сковороду крышкой и жарьте блюдо на медленном огне 5–7 минут до готовности белка.