Place all ingredients on the table for easy preparation. Wash the vegetables. Preheat the oven to 175 degrees.
Выложите все ингредиенты на стол для удобства приготовления. Помойте овощи. Разогрейте духовку до 175 градусов.
Place the red bell pepper on a baking sheet and bake in the oven for 45 minutes. The peppers in the pan need to be turned periodically so that they bake evenly.
Красный болгарский перец выложите на противень и отправьте запекаться в духовой шкаф на 45 минут. Перцы в противне периодически необходимо переворачивать, для того чтобы они пропеклись равномерно.
Cut the onion into cubes and slice the garlic. Cut the carrots into large circles.
Лук нарежьте кубиком, а чеснок – слайсами. Морковь нарежьте крупными кружочками.
Heat the olive oil in a saucepan and add the onions, garlic and carrots. Add curry seasoning to the vegetables, mix all the ingredients and fry them, stirring, over medium heat for about 5 minutes.
Разогрейте оливковое масло в кастрюле и переложите в нее лук, чеснок и морковь. Добавьте к овощам приправу карри, перемешайте все ингредиенты и обжаривайте их, помешивая, на среднем огне около 5 минут.
Add 100 ml of water and bay leaf to the pan. Simmer the ingredients for 5-7 minutes over medium heat until the water has almost completely evaporated.
Добавьте в кастрюлю 100 мл воды и лавровый лист. Тушите ингредиенты 5–7 минут на среднем огне до почти полного испарения воды.
Remove the finished peppers from the oven, place in a deep bowl and cover with cling film for 10 minutes. This is necessary so that the pepper pulp can be easily separated from the peel.
Готовые перцы достаньте из духовки, переложите в глубокую миску и накройте на 10 минут пищевой пленкой. Это необходимо для того, чтобы мякоть перца легко отделялась от кожуры.
Pour 1 liter of water into the pan and wait until the soup boils. Cover the pan with a lid, reduce heat and simmer the soup for about 10 minutes. Then peel and seed the bell peppers. Coarsely chop the peppers and place them in a saucepan.
Налейте в кастрюлю 1 л воды и дождитесь, пока суп закипит. Накройте кастрюлю крышкой, уменьшите огонь и варите суп еще около 10 минут. Затем очистите болгарские перцы от кожуры и семян. Крупно нарежьте перцы и переложите их в кастрюлю.
Remove the bay leaf from the soup and puree the soup with an immersion blender until smooth. Add lemon juice and salt to taste to the soup.
Уберите из супа лавровый лист и пюрируйте суп погружным блендером до гладкого состояния. Добавьте в суп лимонный сок и соль по вкусу.
Divide the soup into serving bowls and add leeks, sliced red bell pepper, ground black pepper and a few drops of olive oil to each bowl. Bon appetit!
Разложите суп по порционным тарелкам и добавьте в каждую нарезанный кольцами лук-порей, соломку красного болгарского перца, черный молотый перец и несколько капель оливкового масла. Приятного аппетита!
Add a little cream to the soup, and then the finished dish will be even tastier!
Добавьте в суп немного сливок, и тогда готовое блюдо будет еще вкуснее!