Place all ingredients on the table for easy preparation. Wash the vegetables.
Выложите все ингредиенты на стол для удобства приготовления. Помойте овощи.
Cut tomatoes and sausages into slices. Cut the leeks into rings.
Помидоры и сосиски нарежьте кружочками. Лук-порей нарежьте кольцами.
In a deep bowl, beat 4 eggs and add milk to them. Stir ingredients thoroughly to combine. Add salt and spices to taste.
В глубокой миске взбейте 4 яйца и добавьте к ним молоко. Тщательно перемешайте ингредиенты, чтобы смесь соединилась. Добавьте соль и специи по вкусу.
Melt butter in a frying pan. Place the chopped sausages in the pan. Fry them over medium heat for 2-3 minutes.
Растопите на сковороде сливочное масло. Отправьте на сковороду нарезанные сосиски. Обжаривайте их на среднем огне 2–3 минуты.
Pour the omelette mixture into the pan and add the chopped tomatoes and leeks.
Вылейте в сковороду омлетную смесь и выложите в нее нарезанные помидоры и лук-порей.
Cover the pan with a lid and keep the omelette on low heat for another 5-7 minutes.
Накройте сковороду крышкой и держите омлет на медленном огне еще 5–7 минут.
Divide the omelette into serving bowls and sprinkle with your favorite herbs. Bon appetit!
Разложите омлет по порционным тарелкам и посыпьте его любимой зеленью. Приятного аппетита!