Place all ingredients on the table for easy preparation. Wash and peel the vegetables.
Выложите все ингредиенты на стол для удобства приготовления. Овощи помойте и почистите.
Cut the sausages into circles and the onion into half rings. Chop the garlic.
Нарежьте сосиски кружочками, а лук – полукольцами. Измельчите чеснок.
Grate the cheese on a fine grater.
Натрите сыр на мелкой терке.
Place pasta in boiling salted water and cook according to package instructions until al dente.
В кипящую подсоленую воду переложите макароны и отварите их согласно инструкции на упаковке до состояния аль денте.
Fry the onion in a small amount of vegetable oil for a few minutes.
Обжарьте лук в небольшом количестве растительного масла в течение нескольких минут.
Add the sausages to the pan and fry the ingredients for 5 minutes, stirring, over moderate heat.
Добавьте в сковороду сосиски и обжаривайте ингредиенты 5 минут, помешивая, на умеренном огне.
Add tomato paste, spices and garlic to the pan. Mix all ingredients.
Добавьте в сковороду томатную пасту, специи и чеснок. Перемешайте все ингредиенты.
Pour 50 ml of water into the pan and simmer the ingredients over medium heat for 1-2 minutes. Then mix the pasta with the sauce and keep the dish on medium heat for another 2 minutes.
Налейте в сковороду 50 мл воды и тушите ингредиенты на среднем огне 1–2 минуты. Затем смешайте макароны с соусом и держите блюдо на среднем огне еще 2 минуты.
Sprinkle macaroni with grated cheese. Bon appetit!
Посыпьте макароны тертым сыром. Приятного аппетита!