Place all ingredients on the table for easy preparation. Wash and peel the vegetables. First fill the peas with cold water and let it brew for 60 minutes.
Выложите все ингредиенты на стол для удобства приготовления. Овощи помойте и почистите. Горох предварительно залейте холодной водой и дайте настояться в течение 60 минут.
Pour 3.5 liters of water over the peas and cook for 40 minutes over medium heat.
Залейте горох 3,5 литрами воды и варите в течение 40 минут на среднем огне.
While the peas are cooking, prepare the vegetables. Cut the potatoes, onions and carrots into cubes. Finely chop the fresh parsley.
Пока варится горох, подготовьте овощи. Картофель, лук и морковь нарежьте кубиком. Мелко нарежьте свежую петрушку.
Cut the hunting sausages into slices.
Охотничьи колбаски нарежьте кружочками.
In a frying pan heated with vegetable oil, fry the onions and carrots. Then add the hunting sausages, stir and fry for another 5 minutes.
На разогретой с растительным маслом сковороде обжарьте лук и морковь. Затем добавьте охотничьи колбаски, перемешайте и жарьте еще 5 минут.
Add potatoes and overcooked hunting sausages to the peas. Add salt and pepper to taste. Stir and cook for another 15-20 minutes. Add fresh herbs to the prepared pea soup and serve.
Выложите к гороху картошку и пережарку с охотничьими колбасками. Добавьте соль и перец по вкусу. Перемешайте и варите еще 15-20 минут. В готовый гороховый суп выложите свежую зелень и подавайте к столу.