Wash the lemon and orange. Cut half an orange into slices for decoration. Chill green tea with tropical fruits. Prepare a zester and a citrus juicer. Take out two glasses with thick walls and bottoms.
Вымойте лимон и апельсин. Половину апельсина нарежьте кружочками для украшения. Охладите зеленый чай с тропическими фруктами. Приготовьте терку для снятия цедры и соковыжималку для цитрусовых. Достаньте два бокала с толстыми стенками и дном.
Prepare citrus fruits for lemonade. Remove the zest from the orange and lemon with a grater, and squeeze the juice from the pulp. Divide the juice and zest between two glasses and stir with a cocktail straw.
Подготовьте цитрусовые для лимонада. Снимите с апельсина и лимона теркой цедру, а из мякоти выжмите сок. Распределите сок и цедру по двум бокалам и перемешайте соломинкой для коктейля.
Make lemonade from lemon and orange tea. Place 3 ice cubes in glasses and fill glasses to the top with cold green tea. Add cocktail straws.
Приготовьте лимонад из чая с лимоном и апельсином. Положите в стаканы по 3 кубика льда и налейте в бокалы доверху холодный зеленый чай. Добавьте соломинки для коктейля.
Lightly wet the rim of the glass with water and sprinkle with ground cinnamon, then cut the orange slices into the center and place them on the rim of the glasses.
Слегка смочите кромку бокала водой и присыпьте молотой корицей, а затем надрежьте кружки апельсина до центра и поместите их на края бокалов.