Prepare your ingredients. Wash and peel the vegetables thoroughly.
Подготовьте ингредиенты. Хорошенько помойте и очистите от кожуры овощи.
Wash and soak the peas.
Промойте и замочите горох.
Cut onions, potatoes, greens. Grate the carrots.
Порежьте лук, картофель, зелень. Морковь натрите на терке.
Fry all vegetables with vegetable oil in a frying pan until golden brown.
Все овощи обжарьте с растительным маслом на сковороде до золотистого цвета.
Pour water over the peas and cook until half cooked.
Горох залейте водой и поставьте вариться до полуготовности.
Add fried vegetables and potatoes to the peas and bring to a boil. Then add the meatballs and cook until done.
Добавьте к гороху обжаренные овощи и картофель, доведите до кипения. Затем добавьте фрикадельки и варите до готовности.
Garnish the soup with parsley leaves. Serve with baked croutons.
Украсьте суп листиками петрушки. Подавайте с запеченными гренками.