Prepare your ingredients. Wash and peel the vegetables thoroughly.
Подготовьте ингредиенты. Хорошенько помойте и очистите от кожуры овощи.
Wash and soak the peas.
Промойте и замочите горох.
Cut onions, potatoes, greens. Grate the carrots.
Порежьте лук, картофель, зелень. Морковь натрите на терке.
Fry all vegetables with vegetable oil in a frying pan until golden brown.
Все овощи обжарьте с растительным маслом на сковороде до золотистого цвета.
Add the stew to the vegetables, stir well and bring to a boil.
Добавьте к овощам тушенку, хорошенько перемешайте и доведите до кипения.
Pour water over the peas and cook until half cooked. Then add the fried mixture and potatoes to the peas, bring to a boil and cook over low heat until tender.
Горох залейте водой и поставьте вариться до полуготовности. Затем добавьте к гороху обжаренную смесь, картофель, доведите до кипения и варите не медленном огне до готовности.
Add more greens to the soup. This will add brightness.
Добавьте в суп побольше зелени. Это придаст яркости.