Prepare your ingredients. Wash and peel the vegetables thoroughly.
Подготовьте ингредиенты. Хорошенько помойте и очистите от кожуры овощи.
Wash and soak the peas.
Промойте и замочите горох.
Chop the onion. Grate potatoes, greens, carrots.
Порежьте лук. Картофель, зелень, морковь натрите на терке.
Cut the wings into pieces.
Крылья разрежьте на кусочки.
Fry all vegetables with vegetable oil in a frying pan until golden brown.
Все овощи обжарьте с растительным маслом на сковороде до золотистого цвета.
Pour water over the peas and cook until half cooked. Then add the wings.
Горох залейте водой и поставьте вариться до полуготовности. Затем добавьте крылья.
Add fried vegetables and potatoes to the peas, bring to a boil and simmer until tender.
Добавьте к гороху обжаренные овощи, картофель, доведите до кипения и варите на медленном огне до готовности.
Add fresh herbs to the soup, such as parsley or dill.
Добавьте свежую зелень в суп, например петрушку или укроп.