Prepare your ingredients. Wash and peel the vegetables thoroughly.
Подготовьте ингредиенты. Хорошенько помойте и очистите от кожуры овощи.
Wash and soak the peas.
Промойте и замочите горох.
Cut the brisket and potatoes into cubes, grate the carrots.
Порежьте кубиками грудинку и картофель, морковь натрите на терке.
Finely chop the onion and dill.
Лук и укроп мелко порежьте.
Fry the brisket in a frying pan and add chopped vegetables to it. Fry until golden brown.
Обжарьте грудинку на сковороде и добавьте к ней порезанные овощи. Обжарьте до золотистого цвета.
Pour water over the peas and bring to a boil. Next, cook over low heat until half cooked.
Горох залейте водой и доведите до кипения. Далее на медленном огне варите до полуготовности.
Add the fried brisket with vegetables and potatoes to the peas, bring to a boil and simmer until tender.
Добавьте к гороху обжаренную грудинку с овощами и картофель, доведите до кипения и варите на медленном огне до готовности.
Garnish the soup with juicy and healthy herbs. The combination of the rich yellow color of the soup with bright greenery will lift everyone's spirits.
Украсьте суп сочной и полезной зеленью. Сочетание насыщено-желтого цвета супа с яркой зеленью всем поднимет настроение.