Arrange the products conveniently. Grate the cheese in advance. Prepare a deep bowl. Take out a frying pan with a lid and grease it with vegetable oil. Sift the flour through a sieve. Wash the greens.
Распрложите продукты удобно. Заранее натрите сыр на терке. Приготовьте глубокую миску. Достаньте сковороду с крышкой, смажьте ее растительным маслом. Просейте муку через сито. Вымойте зелень.
Prepare the dough. In a deep bowl, mix milk, egg, salt, sugar, flour, baking powder. Add cheese and stir until smooth.
Приготовьте тесто. В глубокой миске смешайте молоко, яйцо, соль, сахар, муку, разрыхлитель. Добавьте сыр и мешайте до однородности.
Fry the khachapuri. Place the dough in a preheated frying pan, distribute evenly, cover with a lid and fry over low heat for 8 minutes until the dough is set on top. Turn it over. Fry for another 3 minutes until the dough is golden brown. Place the finished flatbread on a plate and brush with a piece of butter.
Пожарьте хачапури. На разогретую сковороду выложите тесто, равномерно распределите, накройте крышкой и жарьте на медленном огне минут 8, пока тесто не схватится сверху. Переверните. Жарьте еще минуты 3, пока тесто не станет румяным. Положите готовую лепешку на блюдо и смажьте кусочком сливочного масла.
Caucasian cuisine always has a lot of greens. Therefore, decorate the dish before serving with assorted parsley, dill and cilantro. Cilantro is a must! This is one of the foundations of Georgian cuisine.
В кавказской кухне всегда много зелени. Поэтому украсьте блюдо перед подачей ассорти из петрушки, укропа и кинзы. Кинза должна быть обязательно! Это одна из основ грузинской кухни.