Prepare all ingredients. Defrost the dough. Preheat the oven to 180°C.
Подготовьте все ингредиенты. Разморозьте тесто. Разогрейте духовку до 180°С.
First prepare the curd filling. To do this, combine cottage cheese, one chicken egg and sugar in a bowl.
Сначала приготовьте творожную начинку. Для этого в миске соедините творог, одно куриное яйцо и сахар.
Mix everything until smooth. It is best to use a mixer or blender for this. This will make the filling smoother and creamier.
Перемешайте всё до однородного состояния. Лучше всего для этого воспользоваться миксером или блендером. Так начинка получится более гладкой и кремовой.
Sprinkle the table with flour. Take a sheet of puff pastry and roll it out slightly to a thickness of 3-4 mm. Cut the dough in half into two smaller squares. Fold each square diagonally and make cuts as shown in the photo.
Присыпьте стол мукой. Возьмите лист слоеного теста и немного раскатайте до толщины 3-4 мм. Разрежьте тесто пополам на два квадрата поменьше. Сложите каждый квадрат по диагонали и сделайте надрезы, как показано на фото.
Unroll the dough again. Fold the corners of the squares as shown in the photo.
Снова разверните тесто. Загните уголки квадратов, как показано на фото.
Place some curd filling into the resulting “well”.
В получившийся «колодец» выложите немного творожной начинки.
Form all the cheesecakes in this way. Place them on a baking sheet lined with parchment. Pre-grease the parchment with vegetable oil.
Таким образом сформируйте все ватрушки. Выложите их на противень, застеленный пергаментом. Предварительно смажьте пергамент растительным маслом.
Brush the sides of the cheesecakes with egg yolk and bake the products in the oven for 20-30 minutes.
Смажьте бортики ватрушек яичным желтком и отправьте изделия выпекаться в духовку на 20-30 минут.
Sprinkle the finished cheesecakes with powdered sugar. Bon appetit!
Готовые ватрушки посыпьте сахарной пудрой. Приятного аппетита!
Add nuts and dried fruits to the filling, such as raisins, dried apricots and walnuts.
Добавьте в начинку орехи и сухофрукты, например, изюм, курагу и грецкий орех.