Remove excess fat and films from the pork, rinse with cold water and pat dry with a paper towel. Peel the garlic.
Зачистите свинину от лишнего жира и пленок, ополосните холодной водой и промокните бумажным полотенцем. Очистите чеснок.
Crush the garlic with the flat side of the knife.
Раздавите чеснок плоской стороной ножа.
Cut the pork into several 1 cm thick medallions. Sprinkle the meat on both sides with dried herbs and salt and pepper to taste.
Разрежьте свинину на несколько медальонов толщиной 1 см. Посыпьте мясо сушеными травами с обеих сторон, посолите и поперчите его по вкусу.
Heat vegetable oil in a frying pan. Place pork on it.
Разогрейте растительное масло в сковороде. Выложите на нее свинину.
Add butter and garlic to the meat.
Добавьте к мясу сливочное масло и чеснок.
Fry the pork for 5 minutes on each side over medium heat. There is no need to fry it for a long time so that it is not tough.
Обжарьте свинину по 5 минут с каждой стороны на среднем огне. Долго жарить ее не нужно, чтобы она не была жесткой.
The pork chops are ready. Bon appetit!
Свиной карбонад готов. Приятного аппетита!
Place the carbonade on fresh lettuce leaves and garnish with cherry tomatoes. Serve the meat with a side dish, such as baked potatoes or a fresh vegetable salad.
Выложите карбонад на листья свежего салата и украсьте помидорами черри. Подайте к мясу гарнир, например, запеченный картофель или салат из свежих овощей