Remove films and excess fat from the pork, rinse with cold water and pat dry with a paper towel. Peel the garlic. Preheat the oven to 200°C.
Зачистите свинину от пленок и лишнего жира, ополосните холодной водой и промокните бумажным полотенцем. Очистите чеснок. Разогрейте духовку до 200°С.
Grate the garlic on a fine grater or squeeze through a press.
Натрите чеснок на мелкой терке либо выдавите через пресс.
Coat the pork with garlic and vegetable oil. Sprinkle with dried herbs, salt and pepper to taste. Grind the spices and garlic well so that the meat is saturated with them.
Обмажьте свинину чесноком и растительным маслом. Посыпьте сушеными травами, посолите и поперчите по вкусу. Хорошо разотрите специи и чеснок, чтобы мясо пропиталось ими.
Wrap the pork in foil and place in a baking dish.
Заверните свинину в фольгу и выложите в форму для запекания.
Place the pork in the oven for 40 minutes. Then unwrap the foil and keep the meat in the oven for another 10 minutes to brown.
Отправьте свинину в духовку на 40 минут. Затем разверните фольгу и подержите мясо в духовке еще 10 минут, чтобы оно подрумянилось.
Cut the finished carbonade into thin slices. Garnish the dish with balsamic sauce and chopped herbs. Bon appetit!
Готовый карбонад нарежьте тонкими ломтиками. Украсьте блюдо бальзамическим соусом и рубленой зеленью. Приятного аппетита!
Place the carbonade on fresh lettuce leaves and garnish with cherry tomatoes. Serve the meat with a side dish, such as baked potatoes or a fresh vegetable salad.
Выложите карбонад на листьях свежего салата и украсьте помидорами черри. Подайте к мясу гарнир, например, запеченный картофель или салат из свежих овощей.