Strip the pork of fat and films, rinse with cold water and pat dry with a paper towel. Peel the garlic and ginger. Preheat the oven to 200°C.
Зачистите свинину от жира и пленок, ополосните холодной водой и промокните бумажным полотенцем. Очистите чеснок и имбирь. Разогрейте духовку до 200°С.
Grate the garlic and ginger on a fine grater.
Натрите чеснок и имбирь на мелкой терке.
Cut the chili pepper into thin rings.
Перец чили нарежьте тонкими колечками.
Make criss-cross cuts into the pork.
Сделайте на свинине надрезы крест-накрест.
In a deep bowl, mix honey, olive oil, soy sauce, ginger, garlic and chili pepper. Add salt and black pepper to taste. Mix thoroughly.
В глубокой миске смешайте мед, оливковое масло, соевый соус, имбирь, чеснок и перец чили. Добавьте соль и черный перец по вкусу. Тщательно перемешайте.
Place the pork in the marinade and leave for 1 hour.
Опустите свинину в маринад и оставьте на 1 час.
Wrap the meat in foil and place in the oven for 40 minutes.
Заверните мясо в фольгу и отправьте в духовку на 40 минут.
Then unwrap the foil and leave the meat to bake for another 10 minutes until golden brown.
Затем разверните фольгу и оставьте мясо запекаться еще на 10 минут, чтобы образовалась румяная корочка.
Cut the carbonade into slices and place on a plate. Pour teriyaki sauce over the carbonade and garnish with parsley leaves. Bon appetit!
Нарежьте карбонад ломтиками и выложите на тарелку. Полейте карбонад соусом терияки и украсьте листьями петрушки. Приятного аппетита!