Wash the chicken eggs, peel the garlic clove. Drain the tuna. Prepare the remaining ingredients.
Помойте куриные яйца, очистите зубчик чеснока. С тунца слейте жидкость. Подготовьте остальные ингредиенты.
Grate the cheese and garlic on a fine grater.
Натрите сыр и чеснок на мелкой терке.
Crack the eggs into a tall measuring cup.
В высокий мерный стакан разбейте куриные яйца.
Beat the eggs a little until smooth.
Взбейте немного куриные яйца до однородности.
Gradually pour in the vegetable oil in a thin stream while continuing to beat the mixture with a blender. Before your eyes, the butter and eggs will begin to turn into a thick emulsion.
Постепенно тонкой струйкой влейте растительное масло и при этом продолжайте взбивать массу блендером. На ваших глазах масло и яйца начнут превращаться в густую эмульсию.
Add grated cheese, tuna, garlic, Dijon mustard, sugar, salt and black pepper to the sauce.
Добавьте в соус тертый сыр, тунец, чеснок, дижонскую горчицу, сахар, соль и черный перец.
Beat the sauce with a blender until smooth.
Взбейте соус блендером до однородности.
The roast beef sauce is ready.
Соус для ростбифа готов.
Add capers or olives to the sauce.
Добавьте в соус каперсы или оливки.