Strip the meat of films and veins, rinse with cold water and pat dry with a paper towel. Wash the arugula and cherry tomatoes. Prepare the remaining ingredients. Preheat the oven to 180°C.
Зачистите мясо от пленок и жил, ополосните холодной водой и промокните бумажным полотенцем. Помойте рукколу и помидоры черри. Подготовьте остальные ингредиенты. Разогрейте духовку до 180°С.
Rub the meat with salt and pepper. Heat vegetable oil in a frying pan. Fry the beef over high heat on all sides for 1-2 minutes until golden brown on top.
Натрите мясо солью и перцем. Разогрейте растительное масло на сковороде. Обжарьте говядину на сильном огне со всех сторон в течении 1-2 минут, чтобы сверху образовалась румяная корочка.
Transfer the meat to a baking dish and place in the oven for 30 minutes.
Переложите мясо в форму для запекания и отправьте в духовку на 30 минут.
While the meat is baking, make the salad. Cut the cherry tomatoes in half.
Пока запекается мясо, займитесь салатом. Разрежьте помидоры черри пополам.
Grate the Parmesan on a coarse grater or make small slices using a vegetable peeler.
Пармезан натрите на крупной терке либо сделайте небольшие слайсы при помощи овощечистки.
Prepare the dressing. To do this, in a bowl, mix grain mustard, honey, olive oil, salt and black pepper to taste.
Приготовьте заправку. Для этого в миске смешайте зернистую горчицу, мед, оливковое масло, соль и черный перец по вкусу.
Remove the roast from the oven and let it rest for 10-15 minutes. This will ensure that the juices are evenly distributed throughout the entire piece of meat. Slice the roast beef into thin slices.
Достаньте ростбиф из духовки и дайте ему постоять 10-15 минут. Так соки равномерно распределятся по всему куску мяса. Нарежьте ростбиф на тонкие ломтики.
Place roast beef on a plate and drizzle with dressing.
Выложите ростбиф на тарелку и полейте заправкой.
Place arugula and tomatoes in the middle. Pour the dressing over everything and sprinkle with Parmesan cheese.
В середину выложите рукколу и помидоры. Полейте всё заправкой и посыпьте пармезаном.
Drizzle additional balsamic vinaigrette over salad. Bon appetit!
Полейте салат дополнительно бальзамическим соусом. Приятного аппетита!