Remove fat and films from the pork, rinse with cold water and pat dry with a paper towel. Preheat oven to 200°C.
Свинину зачистите от жира и пленок, ополосните холодной водой и промокните бумажным полотенцем. Разогрейте духовку до 200 °С.
Place grainy mustard and paprika in a deep bowl, add salt and ground black pepper.
В глубокую миску выложите зернистую горчицу и паприку, добавьте соль и черный молотый перец.
Add vegetable oil to mustard and spices. Mix everything thoroughly.
Добавьте к горчице и специям растительное масло. Все тщательно перемешайте.
Coat the pork with the marinade on all sides.
Обмажьте полученным маринадом свинину со всех сторон.
Place the meat in a baking dish. For best results, cover the meat with cling film and leave to marinate for 1 hour.
Выложите мясо в форму для запекания. Для наилучшего результата накройте мясо пищевой пленкой и оставьте на 1 час промариноваться.
Place the pork in the oven to bake for 30-40 minutes.
Отправьте свинину в духовку на 30-40 минут запекаться.
Remove the finished roast beef from the oven and leave for 10 minutes to “rest” and cool slightly. Slice the roast beef into thin slices and place on a plate. Pour the meat juices from the pan over the roast beef and garnish with parsley leaves. Bon appetit!
Готовый ростбиф достаньте из духовки и оставьте на 10 минут, чтобы он «отдохнул» и немного остыл. Нарежьте ростбиф на тонкие ломтики и выложите на тарелку. Полейте ростбиф мясным соком из формы и украсьте листьями петрушки. Приятного аппетита!
Serve the roast beef with mashed potatoes and a fresh vegetable salad.
Подайте ростбиф вместе с картофельным пюре и салатом из свежих овощей.