Remove sausages from packaging. Prepare the remaining ingredients.
Очистите сосиски от упаковки. Подготовьте остальные ингредиенты.
Cut the sausages in half and place each half on a wooden stick.
Разрежьте сосиски пополам и насадите каждую половинку на деревянную палочку.
Break a chicken egg into a deep bowl.
В глубокую миску разбейте куриное яйцо.
Add milk, flour, salt, sugar and baking powder to a bowl. Mix thoroughly until smooth. The dough should be very thick, literally stretchy.
Добавьте в миску молоко, муку, соль, сахар и разрыхлитель. Тщательно перемешайте до однородной консистенции. Тесто должно получиться очень густым, буквально тянуться.
Pour the batter into a tall glass to make it easier to dip the sausages. Dredge the sausages in flour and then dip into the batter.
Перелейте тесто в высокий стакан, чтобы было удобнее обмакивать сосиски. Обваляйте сосиски в муке, а затем обмакните в тесто.
Bread the sausages in breadcrumbs.
Запанируйте сосиски в сухарях.
Fry the sausages in plenty of vegetable oil. It should be preheated to 180°C. Turn the sausages constantly to ensure they maintain their round shape.
Обжарьте сосиски в большом количестве растительного масло. Его следует заранее разогреть до 180°С. Постоянно поворачивайте сосиски, чтобы они сохранили круглую форму.
Place cooked hot dogs on paper towels to remove excess oil.
Готовые хот-доги выложите на бумажные полотенца, чтобы удалить лишнее масло.
Drizzle hot dogs with sauce to taste and sprinkle with chopped herbs. Bon appetit!
Полейте хот-доги соусом по вкусу и посыпьте рубленой зеленью. Приятного аппетита!
Wrap sausages in thin slices of burger cheese. During the frying process, the cheese will melt and the dish will become even tastier.
Оберните сосиски тонкими ломтиками сыра для бургеров. В процессе жарки сыр расплавится, и блюдо станет еще вкуснее.