Remove sausages from packaging. Prepare the remaining ingredients.
Очистите сосиски от упаковки. Подготовьте остальные ингредиенты.
Cut the hot dog buns in half lengthwise, without cutting all the way through.
Разрежьте булочки для хот-догов вдоль пополам, не дорезая до конца.
Cut pickled cucumbers into thin slices.
Маринованные огурцы нарежьте тонкими ломтиками.
Heat vegetable oil in a frying pan. Fry the sausages over medium heat until golden brown.
Разогрейте растительное масло в сковороде. Обжарьте сосиски на среднем огне до румяной корочки.
Place the finished sausages on the buns.
Готовые сосиски разложите по булочкам.
Place slices of pickled cucumbers on top of the sausages.
Сверху на сосиски выложите ломтики маринованных огурцов.
Drizzle the hot dogs with ketchup and mustard to taste.
Полейте хот-доги кетчупом и горчицей по вкусу.
Sprinkle hot dogs with fried onions and chopped herbs. Bon appetit!
Посыпьте хот-доги жареным луком и рубленой зеленью. Приятного аппетита!
Take special grill sausages and cook them over coals. This will give them a smoky flavor and make the hot dogs even tastier.
Возьмите специальные сосиски для гриля и приготовьте их на углях. Так они приобретут аромат дыма, и хот-доги станут еще вкуснее.