Place all ingredients on the table for easy preparation. Wash and peel the vegetables.
Выложите все ингредиенты на стол для удобства приготовления. Помойте и почистите овощи.
Cut the onions into half rings and the carrots into thin strips.
Полукольцами нарежьте репчатый лук и тонкой соломкой – морковь.
Cut the potatoes into cubes.
Нарежьте брусочками картофель.
Heat a frying pan and melt a small piece of butter in it. Fry the onion in the pan for a few minutes, stirring, and then add the carrots to the pan. Fry vegetables for 3-5 minutes over medium heat.
Разогрейте сковороду и растопите на ней небольшой кусочек сливочного масла. Обжарьте в сковороде лук в течение нескольких минут, помешивая, а затем добавьте в сковороду морковь. Обжаривайте овощи 3–5 минут на среднем огне.
Pour lightly salted water (800 ml) over the potatoes and let the potatoes cook.
Залейте картофель слегка подсоленой водой (800 мл) и поставьте картофель вариться.
5 minutes before the potatoes are ready, pour the milk into the pan. Place the onions and carrots, butter, salt and spices as desired into the pan.
За 5 минут до готовности картофеля перелейте в кастрюлю молоко. Переложите в кастрюлю лук и морковь, сливочное масло, соль и специи по желанию.
Stir the soup and bring it to a boil, and then, without ceasing to stir the soup, break the eggs into it. Keep the dish on the fire for a few more minutes and at the very end add your favorite chopped herbs to the pan. Bon appetit!
Перемешайте суп и доведите его до кипения, а затем, не переставая мешать суп, разбейте в него яйца. Подержите блюдо на огне еще несколько минут и в самом конце добавьте в кастрюлю любимую измельченную зелень. Приятного аппетита!