Place all ingredients on the table for easy preparation. Wash the spinach, peel the onions and potatoes.
Выложите все ингредиенты на стол для удобства приготовления. Промойте шпинат, почистите лук и картофель.
Chop the onion and spinach. Grate the cheese on a coarse grater. Cut the potatoes into cubes.
Измельчите лук и шпинат. На крупной терке натрите сыр. Картофель нарежьте кубиком.
Pour lightly salted water (800 ml) over the potatoes and let the potatoes cook.
Залейте картофель слегка подсоленой водой (800 мл) и поставьте картофель вариться.
Heat a frying pan and melt a small piece of butter in it. Fry the onion in a frying pan for a few minutes, stirring, until golden brown.
Разогрейте сковороду и растопите на ней небольшой кусочек сливочного масла. Обжарьте в сковороде лук в течение нескольких минут, помешивая, до золотистого цвета.
5 minutes before the potatoes are ready, pour the milk into the pan. Place the onion, butter and grated cheese into the pan and stir the ingredients together.
За 5 минут до готовности картофеля перелейте в кастрюлю молоко. Переложите в кастрюлю лук, сливочное масло и натертый сыр и перемешайте ингредиенты.
Stir the soup until the cheese and butter are completely dissolved, then add spinach and your favorite spices to taste. Keep the soup on the stove for another 2-3 minutes and then turn off the heat. Bon appetit!
Перемешивайте суп до полного растворения сыра и масла, а затем добавьте в кастрюлю шпинат и любимые специи по вкусу. Подержите суп на плите еще 2–3 минуты и затем выключите огонь. Приятного аппетита!