Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Wash, peel, and cut the daikon into thin slices.
Дайкон вымойте, почистите, нарежьте тонкими слайсами.
Crush the garlic cloves with a knife.
Зубчики чеснока раздавите ножом.
Pour the daikon slices and garlic with a mixture of rice vinegar, sugar, salt and add a bay leaf. Mix everything thoroughly. Cover the container with cling film and marinate for 1 day.
Слайсы дайкона и чеснок залейте смесью из рисового уксуса, сахара, соли и добавьте лавровый лист. Все тщательно перемешайте. Емкость закройте пищевой пленкой и уберите мариноваться на 1 сутки.
Remove the garlic and bay leaf and roll the daikon. Bon appetit!
Уберите чеснок и лавровый лист, скрутите рулеты из дайкона. Приятного аппетита!
Place in a pretty bowl and serve instead of chips.
Положите в красивую посуду и подавайте вместо чипсов.