Rinse the vegetables. Clean the herring, separating the fillets from the skin and bones. Boil potatoes, beets, carrots and eggs, peel.
Промойте овощи. Очистите сельдь, отделив филе от кожи и костей. Отварите картофель, свеклу, морковь и яйца, очистите.
Chop the carrots.
Морковь измельчите.
Finely chop the potatoes.
Мелко нарежьте картофель.
Chop the eggs.
Нарежьте яйца.
Chop the onion.
Измельчите лук.
Cut the herring fillet into medium pieces.
Нарежьте филе сельди средними кусочками.
Grate the beets.
Свеклу натрите на терке.
Grate the apple on a coarse grater.
Яблоко натрите на крупной терке.
Assemble the salad. First, lay out the potatoes and sprinkle them with onions. Lubricate with mayonnaise. Add herring, eggs and apple. Lubricate everything with mayonnaise again. Grease the next layer of carrots with mayonnaise as well. Place beets on top, brush with mayonnaise. Allow the salad to soak before serving.
Соберите салат. Сначала выложите картофель и посыпьте его луком. Смажьте майонезом. Выложите селедку, яйца и яблоко. Снова смажьте все майонезом. Следующий слой моркови тоже смажьте майонезом. Сверху выложите свеклу, смажьте майонезом. Перед подачей дайте салату пропитаться.
Herring under a fur coat with an apple is ready. Bon appetit!
Селедка под шубой с яблоком готова. Приятного аппетита!
Before serving, decorate the salad with herbs.
Перед подачей украсьте салат зеленью.