Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Mix eggs with sour cream. Mix everything thoroughly.
Яйца смешайте со сметаной. Тщательно все перемешайте.
In a saucepan, heat the milk to a boil, pour in the egg-sour cream mixture in a thin stream, and add salt. Stir.
В кастрюле нагрейте молоко до кипения, влейте яично-сметанную смесь тонкой струйкой, посолите. Помешивайте.
Bring the mixture to a boil. Cook for another 5 minutes until large flakes appear.
Доведите смесь до кипения. Еще 5 минут варите до появления крупных хлопьев.
Line a colander with several layers of gauze and strain the mixture. Cover with a saucer on top and place a weight. Leave to cool.
Дуршлаг выстелите несколькими слоями марли, процедите массу. Сверху накройте блюдцем и поставьте груз. Оставьте остывать.
The cheese is ready. Bon appetit!
Сыр готов. Приятного аппетита!
Serve cheese for breakfast with tea or coffee, garnish with fresh herbs.
Подайте сыр на завтрак к чаю или к кофе, украсьте свежей зеленью.