Check all the necessary ingredients, wash and peel the vegetables, prepare the work surface.
Проверьте все необходимые ингредиенты, помойте и очистите овощи, подготовьте рабочую поверхность.
Chop the cabbage and potatoes.
Нарежьте капусту и картофель.
Grate the carrots on a coarse grater.
Натрите морковь на крупной терке.
Chop the onions and tomatoes.
Нарежьте репчатый лук и помидоры.
Cut the fish fillet into portions.
Нарежьте рыбное филе порционными кусочками.
Place chopped potatoes and cabbage in a saucepan with water. Bring to a boil.
Выложите в кастрюлю с водой нарезанный картофель и капусту. Доведите до кипения.
Place onions, tomatoes and carrots in a preheated frying pan. Mix the ingredients. Cook over medium heat for 5-7 minutes. Add salt and pepper to taste.
Выложите лук, помидоры и морковь на предварительно разогретую сковороду. Перемешайте ингредиенты. Готовьте поджарку на среднем огне в течение 5-7 минут. Добавьте соль и перец по вкусу.
Add stir fry to the soup. Cook the soup for 3-5 minutes. Add chopped dill.
Добавьте в суп поджарку. Варите суп в течение 3-5 минут. Добавьте измельченный укроп.
Boil the fish in salted water with bay leaf for 5-7 minutes.
Отварите рыбу в подсоленной воде с лавровым листом в течение 5-7 минут.
Transfer the fish to the cabbage soup and mix the ingredients thoroughly. Let the fish soup brew.
Переложите рыбу в щи и тщательно перемешайте ингредиенты. Дайте рыбным щам настояться.
Arrange the fish soup among portioned plates and serve. Bon appetit!
Разложите рыбные щи по порционным тарелкам и подавайте к столу. Приятного аппетита!