Check all the necessary ingredients, wash and peel the vegetables and herbs, prepare the work surface.
Проверьте все необходимые ингредиенты, помойте и очистите овощи и зелень, подготовьте рабочую поверхность.
Chop carrots, chicken and potatoes.
Нарежьте морковь, курицу и картофель.
Shred the cabbage and chop the onion.
Нашинкуйте капусту и нарежьте репчатый лук.
Chop the garlic.
Нарежьте чеснок.
Place chopped vegetables, sauerkraut and chicken in a slow cooker.
Сложите нарезанные овощи, квашеную капусту и курицу в мультиварку.
Add bay leaf, vegetable oil, salt and pepper to taste.
Добавьте лавровый лист, растительное масло, соль и перец по вкусу.
Fill the ingredients with water.
Залейте ингредиенты водой.
Run the soup program for 40 minutes.
Запустите программу для варки супа на 40 минут.
Divide the cabbage soup with chicken into serving bowls and garnish with chopped dill. Bon appetit!
Разложите щи с курицей по порционным тарелкам и украсьте нарезанным укропом. Приятного аппетита!