Place all ingredients on the table for easy preparation. Wash and peel the vegetables. Rinse the beef under running water.
Выложите все ингредиенты на стол для удобства приготовления. Овощи помойте и почистите. Говядину промойте под проточной водой.
Place the beef in a saucepan, cover with water, add a bay leaf and cook for 30-40 minutes, periodically skimming off the resulting foam. Once cooked, remove the meat from the broth and cut it into small pieces.
Говядину положите в кастрюлю, залейте водой, добавьте лавровый лист и поставьте вариться на 30-40 минут, периодически снимая образовавшуюся пенку. После готовности достаньте мясо из бульона и нарежьте его небольшими кусочками.
Cut the potatoes into cubes, carrots into half rings, and garlic into thin rings.
Картофель нарежьте кубиком, морковь – полукольцами, чеснок – тонкими кольцами.
In a frying pan heated with vegetable oil, fry the carrots and garlic.
На разогретой с растительным маслом сковороде обжарьте морковь и чеснок.
Place meat, potatoes and sauerkraut into the broth. Cook for 10-15 minutes.
Выложите в бульон мясо, картошку и квашеную капусту. Варите в течение 10-15 минут.
Then add overcooking, salt and pepper to taste to the pan. Stir, bring to a boil and reduce heat. Cook over medium heat for 15 minutes.
Затем добавьте в кастрюлю пережарку, соль и перец по вкусу. Перемешайте, доведите до кипения и убавьте огонь. Варите на среднем огне в течение 15 минут.
When ready, let the cabbage soup steep for 15-20 minutes for a rich taste and serve.
По готовности дайте щам настояться в течение 15-20 минут для насыщенного вкуса и подавайте к столу.
Serve cabbage soup in portioned bowls, garnished with fresh herbs.
Подавайте щи в порционных тарелках, украсив свежей зеленью.