Check all the necessary ingredients, wash and peel the vegetables and herbs, prepare the work surface.
Проверьте все необходимые ингредиенты, помойте и очистите овощи и зелень, подготовьте рабочую поверхность.
Chop carrots and tomatoes.
Нарежьте морковь и помидоры.
Shred the cabbage and cut the potatoes.
Нашинкуйте капусту и нарежьте картофель.
Chop the garlic.
Нарежьте чеснок.
Place carrots and garlic in a frying pan with vegetable oil. Fry for 1-2 minutes.
Выложите на сковороду с растительным маслом морковь и чеснок. Обжарьте в течение 1-2 минут.
Add cabbage and tomatoes to the pan, mix the ingredients thoroughly. Simmer the vegetables for 5-7 minutes. Add salt to taste.
Добавьте на сковороду капусту и помидоры, тщательно перемешайте ингредиенты. Тушите овощи 5-7 минут. Добавьте соль по вкусу.
Place the potatoes and bay leaf into the pan. Cook the soup for 5-7 minutes.
Положите в кастрюлю картофель и лавровый лист. Варите суп 5-7 минут.
Place the roast into the soup. Mix thoroughly, add a mixture of peppers to taste. Cook the soup for another 5-7 minutes.
Выложите в суп поджарку. Тщательно перемешайте, добавьте смесь перцев по вкусу. Варите суп еще 5-7 минут.
Place dietary cabbage soup on portioned plates and garnish with chopped dill. Bon appetit!
Разложите диетические щи по порционным тарелкам и украсьте нарезанным укропом. Приятного аппетита!