Check all the necessary ingredients, wash and peel the vegetables, prepare the work surface.
Проверьте все необходимые ингредиенты, помойте и очистите овощи, подготовьте рабочую поверхность.
Chop the cabbage and potatoes.
Нарежьте капусту и картофель.
Grate the carrots on a coarse grater.
Натрите морковь на крупной терке.
Cut the garlic into slices.
Нарежьте дольками чеснок.
Place the chopped vegetables in a preheated frying pan with vegetable oil. Add salt and pepper to taste. Simmer the vegetables for 2-3 minutes.
Выложите нарезанные овощи на предварительно разогретую сковороду с растительным маслом. Добавьте соль и перец по вкусу. Тушите овощи 2-3 минуты.
Add tomato paste and half a glass of water to the pan. Mix the ingredients thoroughly and simmer for 3-5 minutes.
Добавьте на сковороду томатную пасту и полстакана воды. Тщательно перемешайте ингредиенты и тушите в течение 3-5 минут.
Place the chopped potatoes in a pan of salted water and cook for 3-5 minutes. Add quinoa and cook the soup for another 5-7 minutes.
Положите нарезанный картофель в кастрюлю с подсоленной водой и варите в течение 3-5 минут. Добавьте киноа и варите суп еще 5-7 минут.
Add the fry to the soup and mix thoroughly. Cook the soup for 5-7 minutes.
Добавьте в суп поджарку и тщательно перемешайте. Варите суп в течение 5-7 минут.
Divide the soup into serving bowls, add herbs and serve. Bon appetit!
Разложите суп по порционным тарелкам, добавьте зелень и подавайте к столу. Приятного аппетита!
Garnish the vegetarian borscht with a lime wedge.
Украсьте вегетарианский борщ долькой лайма.