It is known that cottage cheese is a very healthy product. It is rich in folic acid, proteins, vitamins B6, B12, A, E and others. Eating cottage cheese has a beneficial effect on bone strength, normalizes sugar levels and improves metabolism. This is why cottage cheese dishes are so loved by many of us. Cheesecake according to this recipe turns out to be very satisfying, because the protein contained in cottage cheese is not processed by the body as quickly as other types of protein. Prepare this tender and airy dessert, and your loved ones will definitely ask for more.
Известно, что творог — весьма полезный продукт. Он обогащает организм фолиевой кислотой, белками, витаминами B6, B12, A, E и другими веществами. Употребление творога положительно сказывается на прочности костей, нормализует уровень сахара и ускоряет обмен веществ. Именно поэтому блюда из творога столь любимы многими. По этому рецепту ватрушка выходит очень сытной, ведь белок, содержащийся в твороге, усваивается организмом медленнее, чем другие виды белка. Приготовьте этот нежный и воздушный десерт — ваши близкие точно попросят добавки.
Steps / Шаги:
Place the ingredients on the table in advance so that they are at room temperature. Set the oven to preheat to 180 degrees.
Заранее выложите ингредиенты на стол, чтобы они были комнатной температуры. Поставьте духовку разогреваться до 180 градусов.
Beat 4 eggs, sugar, vanilla sugar and salt with a whisk or mixer until the sugar is completely dissolved and fluffy foam.
Взбейте 4 яйца, сахар, ванильный сахар и соль венчиком или миксером до полного растворения сахара и пышной пены.
Add sour cream to the mixture and thoroughly mix the ingredients with a whisk or mixer.
Добавьте в смесь сметану и тщательно перемешайте ингредиенты венчиком или миксером.
Add sifted flour and baking powder to the bowl and knead the dough. It shouldn't be liquid. Add a little more flour if necessary.
Добавьте в миску просеянную муку, разрыхлитель и замесите тесто. Оно не должно быть жидким. При необходимости добавьте еще немного муки.
In another deep container, use a mixer or whisk to mix the egg, sugar, vanilla sugar, a pinch of salt and cottage cheese.
В другой глубокой емкости миксером или венчиком смешайте яйцо, сахар, ванильный сахар, щепотку соли и творог.
Grease the mold with a small amount of vegetable oil. Carefully place the dough on the bottom of the pan, forming sides and a depression for the filling.
Смажьте форму небольшим количеством растительного масла. Аккуратно выложите не дно формы тесто, сформировав бортики и углубление для начинки.
Carefully place the curd filling onto the dough.
Аккуратно выложите творожную начинку на тесто.
Place the pan in the preheated oven for 40 minutes. When the cheesecake is ready, let it cool and only then remove the dessert from the mold. Bon appetit!
Отправьте форму в разогретую духовку на 40 минут. Когда ватрушка будет готова, дайте ей остыть, и только потом извлеките десерт из формы. Приятного аппетита!
Serve the cheesecake sprinkled with powdered sugar. Chocolate syrup is also a great garnish.
Подавайте ватрушку, посыпав ее сахарной пудрой. Также в качестве украшения прекрасно подойдет шоколадный сироп.