Check all the necessary ingredients, wash and peel the vegetables and herbs, rinse and cut the beef into medium-sized pieces, prepare the work surface.
Проверьте все необходимые ингредиенты, помойте и очистите овощи и зелень, промойте и нарежьте говядину кусочками среднего размера, подготовьте рабочую поверхность.
Place meat, vegetables, herbs, salt to taste, bay leaf and pepper in a large saucepan.
Сложите в большую кастрюлю мясо, овощи, зелень, соль по вкусу, лавровый лист и перец.
Pour the ingredients with two to three liters of water in a ratio of 3 to 1. Cook the broth for 2 hours.
Залейте ингредиенты двумя-тремя литрами воды в соотношении 3 к 1. Варите бульон в течение 2 часов.
Carefully pour the broth into a separate container. Separate meat from vegetables.
Аккуратно слейте бульон в отдельную емкость. Отделите мясо от овощей.
Dissolve gelatin in the hot broth.
Разведите в неостывшем бульоне желатин.
Slice the meat and place in the pan.
Нарежьте мясо и выложите в форму.
Pour broth over meat.
Залейте мясо бульоном.
Place the jellied meat in the refrigerator for an hour.
Уберите холодец в холодильник на час.
Serve beef jellied meat with mustard and horseradish. Bon appetit!
Подавайте холодец из говядины с горчицей и хреном. Приятного аппетита!