Check all the necessary ingredients, wash the eggs, herbs for decorating the dish and potatoes, peel the potatoes, prepare the work surface.
Проверьте все необходимые ингредиенты, помойте куриные яйца, зелень для украшения блюда и картофель, очистите картофель, подготовьте рабочую поверхность.
Cut the potatoes into slices of equal thickness.
Нарежьте картофель кружочками одинаковой толщины.
Beat chicken eggs with milk until smooth.
Взбейте куриные яйца с молоком до однородности.
Add salt and ground black pepper to taste and mix the ingredients thoroughly.
Добавьте соль и черный молотый перец по вкусу и тщательно перемешайте ингредиенты.
Grease a baking tray with vegetable oil and sprinkle with flour.
Смажьте противень для запекания растительным маслом и присыпьте мукой.
Place the chopped potatoes on a baking sheet.
Выложите в противень нарезанный картофель.
Pour the egg-milk mixture over the potatoes.
Залейте картофель яично-молочной смесью.
Bake the potato casserole in the microwave for 25 minutes at 700-800 watts.
Выпекайте картофельную запеканку в микроволновой печи в течение 25 минут на мощности 700-800 ватт.
Sprinkle the casserole with grated cheese and microwave for another 5 minutes.
Посыпьте запеканку тертым сыром и отправьте в микроволновую печь еще на 5 минут.
Remove the casserole from the microwave and divide into serving bowls. The dish is ready!
Достаньте запеканку из микроволновой печи и разложите по порционным тарелкам. Блюдо готово!
Garnish the potato casserole with fresh parsley. Bon appetit!
Украсьте картофельную запеканку свежей петрушкой. Приятного аппетита!