Check all the necessary ingredients, rinse and remove excess fat from the beef, prepare the work surface.
Проверьте все необходимые ингредиенты, промойте и удалите лишний жир с говядины, подготовьте рабочую поверхность.
Cut the meat into 2mm thick pieces.
Нарежьте мясо на кусочки толщиной 2 мм.
Mix soy sauce and spices for marinade.
Смешайте соевый соус и специи для маринада.
Transfer the chopped meat to a bowl with the marinade.
Переложите нарезанное мясо в миску с маринадом.
Mix meat and marinade thoroughly. Leave the meat to marinate for 60 minutes. Turn on the oven to preheat to 100 degrees.
Тщательно смешайте мясо и маринад. Оставьте мясо мариноваться на 60 минут. Включите духовку разогреваться до 100 градусов.
Place the meat on a baking sheet covered with parchment.
Выложите мясо на противень, укрытый пергаментом.
Place the meat in a preheated oven to cook for 2 hours. After 2 hours, remove and turn the meat over and cook for another hour.
Отправьте мясо готовиться на 2 часа в предварительно разогретую духовку. Через 2 часа достаньте и переверните мясо и готовьте в течение еще одного часа.
Divide the beef jerky into serving bowls or glasses and serve with your favorite sauce. Bon appetit!
Разложите вяленую говядину по порционным тарелкам или стаканам и подавайте с любимым соусом. Приятного аппетита!