Rinse the pepper, cucumber and celery. Open a jar of carrots. Remove seeds and membranes from peppers.
Промойте перец, огурец и сельдерей. Откройте банку с морковью. Удалите семена и перегородки из перца.
Chop the vegetables. Cut the pepper, cucumber and celery into strips. The length of each slice should be approximately 5-7 cm, thickness 1.5 cm. Remove the carrot sticks from the jar. Arrange the vegetables in a circle on a flat platter, leaving room in the center to place the gravy boat.
Измельчите овощи. Перец, огурец и сельдерей порежьте соломкой. Длина каждого ломтика должна быть приблизительно 5-7 см, толщина 1,5 см. Достаньте из банки палочки моркови. Выложите овощи в форме круга на плоском блюде, оставляя в центре место для размещения соусника.
Prepare the sauce. Combine sour cream with 3 tbsp. hot water, salt, stir, let brew for 5 minutes. Pour the sauce into a gravy boat and place it in the middle of the dish with vegetables.
Приготовьте соус. Сметану соедините с 3 ст.л. горячей воды, посолите, перемешайте, дайте настояться 5 минут. Налейте соус в соусник и поставьте в середину блюда с овощами.
Before serving, decorate carrot sticks with green onions.
Морковные палочки перед подачей украсьте стрелками зеленого лука.