Wash the apples, cut them in half and remove the seeds. Wash the parsley and chop finely. Take out a transparent glass salad bowl.
Помойте яблоки, разрежьте пополам и удалите семена. Вымойте петрушку и мелко нарежьте. Достаньте прозрачный стеклянный салатник.
Grind the salad ingredients. Cut 3/4 of all apples into small pieces, but leave larger slices for decoration. Grate the pickled beets on a coarse grater.
Измельчите ингредиенты для салата. Нарежьте 3/4 всех яблок маленькими кусочками, но оставьте дольки покрупнее для украшения. Маринованную свеклу натрите на крупной терке.
Make a salad. Place the ingredients in a salad bowl. Mix grated beets with apples, pour in sour cream, stir the salad and garnish with the remaining apple slices.
Сделайте салат. Сложите продукты в салатник. Смешайте натертую свеклу с яблоками, полейте сметаной, размешайте салат и украсьте его оставшимися дольками яблок.
Garnish the pickled beet salad with apple with finely chopped parsley.
Украсьте салат из маринованной свеклы с яблоком мелко нарезанной петрушкой.