Wash the beef and cut across the grain into thin slices. Rinse bell peppers and tomatoes. Peel the pepper from seeds and remove the backing. Cut into small slices. Cut the tomatoes into 2-4 parts. Rinse the cilantro and chop finely. Peel the garlic and pass through a press.
Говядину помойте и нарежьте поперек волокон на тонкие ломтики. Болгарский перец и помидоры промойте. Перец очистите от семян, удалите подложку. Нарежьте небольшими ломтиками. Помидоры разрежьте на 2-4 части. Кинзу ополосните и мелко порубите. Чеснок очистите и пропустите через пресс.
Marinate the meat. In a bowl, mix soy sauce and 2 tbsp. l. soy vinegar. Pour the marinade over the meat and leave for 2 hours in a cool place.
Замаринуйте мясо. В миске смешайте соевый соус и 2 ст. л. соевого уксуса. Залейте мясо маринадом и оставьте на 2 часа в прохладном месте.
Prepare beef for salad. Sprinkle marinated meat with starch and mix well. Heat a frying pan and add a couple of tablespoons of oil. Place the meat in the pan and fry over high heat for about 5 minutes until tender. If the pan is not very wide, fry the meat in batches. Sprinkle each portion of fried meat with squeezed garlic and cover with a lid. Next, place the beef in a bowl and add cilantro, stir.
Подготовьте говядину для салата. Замаринованное мясо посыпьте крахмалом и хорошо перемешайте. Разогрейте сковороду и влейте пару столовых ложек масла. Выложите на сковороду мясо и обжарьте на сильном огне около 5 минут до мягкости. Если сковорода не очень широкая, обжаривайте мясо порциями. Каждую порцию поджаренного мяса посыпьте выдавленным чесноком и накройте крышкой. Далее выложите говядину в миску и всыпьте туда же зелень кинзы, перемешайте.
Start preparing the salad. Place tomatoes on a plate, meat and onions on top. Next add the chopped bell pepper.
Приступите к приготовлению салата. На тарелку выложите помидоры, сверху мясо и лук. Далее добавьте нарезанный болгарский перец.
Prepare the dressing sauce. In a cup, whisk a couple of tablespoons of soy vinegar, 2-3 tablespoons of soy sauce, a little sugar and vegetable oil. Mix all salad ingredients with dressing and let sit for about 5 minutes.
Приготовьте соус-заправку. В чашке взбейте пару ложек соевого уксуса, 2-3 столовые ложки соевого соуса, немного сахара и растительное масло. Смешайте все ингредиенты салата с заправкой и дайте настояться примерно 5 минут.
The salad can be served either immediately after preparation or cold. Before serving, pour the dressing over the salad.
Салат можно подать как сразу после приготовления, так и в холодном виде. Перед подачей полейте салат заправкой.