Prepare ingredients for pastrami. Rinse the meat, dry it, remove the veins. Peel and chop the garlic. Tip: The veins in the meat prevent the marinade from penetrating. As in the case of kebab, the principle “the fattier, the juicier” does not work. A golden mean will do here.
Подготовьте продукты для пастрами. Мясо промойте, обсушите, удалите жилы. Почистите и измельчите чеснок. Совет: Жилы в мясе мешают проникновению маринада. Как в случае с шашлыком, принцип "чем жирнее, тем сочнее" не работает. Здесь подойдет золотая середина.
Marinate the meat. Pour water into a deep saucepan and immerse the beef breast in it. Add salt, sugar, garlic, bay leaf. Refrigerate for 48 hours.
Замаринуйте мясо. Налейте в глубокую кастрюлю воду, погрузите в нее говяжью грудку. Добавьте туда соль, сахар, чеснок, лавровый лист. Уберите в холодильник на 48 часов.
Bake the meat in the oven. Remove the marinated meat from the marinade, wash it, dry it with a towel and put it in the oven for 11 hours at 60 degrees.
Запеките мясо в духовке. Замаринованное мясо достаньте из маринада, обмойте, обсушите полотенцем и поставьте томиться в духовку на 11 часов при температуре 60 градусов.
Finish cooking. Prepare the mixture for sprinkling. Mix honey, coriander, mustard, pepper, cloves, ginger, cinnamon, nutmeg and sweet paprika. Coat the meat with this mixture and bake in the oven for 10 minutes at 180 degrees.
Завершите приготовление. Приготовьте смесь для обсыпки. Смешайте мед, кориандр, горчицу, перец, гвоздику, имбирь, корицу, мускатный орех и сладкую паприку. Обмажьте этой смесью мясо и отправьте запекаться в духовку на 10 минут при 180 градусах.
Before serving, cut the beef pastrami into thin slices. Serve as a separate dish with mustard, tomato, garlic sauce or with sandwiches and vegetables.
Перед подачей нарежьте пастрами из говядины на тонкие слайсы. Подавайте как самостоятельное блюдо с горчицей, томатным, чесночным соусом или вместе с сэндвичами и овощами.