Wash and dry the tomato, cucumber, parsley. Rinse and soak the bulgur for a few minutes.
Помойте и обсушите помидор, огурец, петрушку. Промойте и замочите на несколько минут булгур.
Prepare the bulgur. Boil the bulgur for 15 minutes, adding salt to the boiling water. Mix olive oil and lemon juice and season warm bulgur with this mixture.
Приготовьте булгур. Отварите булгур 15 минут, посолив воду при кипении. Смешайте оливковое масло и лимонный сок, заправьте этой смесью теплый булгур.
Prepare vegetables and herbs for salad. Finely chop the cucumber and tomato. Separate the parsley leaves from the stems. Finely chop the parsley leaves.
Приготовьте овощи и зелень для салата. Мелко порежьте огурец, помидор. У петрушки отделите листья от стеблей. Мелко покрошите листья петрушки.
Mix the salad. In a salad bowl, mix bulgur with cucumber, tomato and parsley.
Смешайте салат. В салатнике перемешайте булгур с огурцом, помидором и петрушкой.
To highlight the bright summer color of the salad, serve tabbouleh in a clear glass salad bowl, garnished with parsley sprigs.
Чтобы подчеркнуть яркий летний цвет салата, подавайте табуле в прозрачном стеклянном салатнике, украсив веточками петрушки.