Wash and peel the vegetables. Open a can of tomatoes.
Помойте и почистите овощи. Откройте банку с томатами.
Heat a frying pan with oil and finely chop the onion and garlic, and the tomatoes into medium pieces. Fry the onion and garlic for 3-5 minutes until golden brown, then add paprika, sugar, salt, pepper, cumin and oregano, fry for another 5 minutes. After this, add the tomatoes and simmer for 5-7 minutes, remembering to stir.
Поставьте греться сковороду с маслом и мелко нарежьте лук и чеснок, а томаты — средними кусочками. Обжарьте лук и чеснок 3–5 минут до золотистого цвета, затем добавьте паприку, сахар, соль, перец, зиру и орегано, жарьте еще 5 минут. После этого добавьте томаты и тушите 5–7 минут, не забывая помешивать.
Grate the cheese on a medium grater. Add eggs on top of vegetables and sprinkle with grated cheese. Cover the pan with a lid and cook for another 5 minutes.
Натрите сыр на средней терке. Добавьте яйца поверх овощей, посыпьте натертым сыром. Накройте сковороду крышкой и готовьте еще 5 минут.
To serve shakshuka beautifully, sprinkle it with parsley.
Чтобы красиво подать шакшуку, посыпьте ее петрушкой.