Conveniently arrange the necessary ingredients for baking strawberry pie. Wash the strawberries well and cut each into 4 pieces. Leave the butter at room temperature until it softens. You can use a little more oil to lubricate the mold. Sift the flour. Wash the eggs. Turn the oven on 180 degrees. Prepare a baking dish.
Удобно расположите необходимые ингредиенты для выпекания клубничного пирога. Клубнику хорошо промойте и каждую порежьте на 4 кусочка. Сливочное масло оставьте при комнатной температуре, чтобы оно стало мягким. Можно взять чуть больше масла для смазки формы. Муку просейте. Яйца промойте. Включите духовку на 180 градусов. Подготовьте форму для запекания.
Make the dough. In a bowl, combine soft butter, sugar and beat. Add sour cream and beat again. Next add the sifted flour and baking powder. Beat lightly. Form the dough into a ball and refrigerate for 30 minutes.
Сделайте тесто. В миске соедините мягкое сливочное масло, сахар и взбейте. Добавьте сметану и взбейте еще раз. Следом отправьте просеянную муку и разрыхлитель. Слегка взбейте. Сформируйте из теста шар и поставьте в холодильник на 30 минут.
Make a fill. While the dough is in the refrigerator, it's time to start preparing the filling. Mix eggs, sugar, sour cream, flour and vanilla sugar until smooth.
Сделайте заливку. Пока тесто находится в холодильнике, самое время приступить к приготовлению заливки. Смешайте до однородности яйца, сахар, сметану, муку и ванильный сахар.
Assemble the pie. Grease a baking dish with soft butter and place dough on the bottom. Level and form sides. Place strawberries and fill with filling.
Соберите пирог. Форму для запекания смажьте мягким сливочным маслом, на дно выложите тесто. Разровняйте и сформируйте бортики. Выложите клубнику и залейте заливкой.
Bake a strawberry pie. Place the future pie in an oven preheated to 180 degrees and bake for 40-50 minutes. Check readiness with a wooden skewer. When the strawberry pie is ready, cool it and serve.
Испеките пирог с клубникой. Будущий пирог отправьте в заранее разогретую до 180 градусов духовку и выпекайте 40-50 минут. Готовность проверяйте деревянной шпажкой. Когда клубничный пирог будет готов, остудите его и подайте к столу.
Before serving, sprinkle the pie with powdered sugar.
Перед подачей посыпьте пирог сахарной пудрой.