Prepare ingredients for salted tomatoes. Wash tomatoes, peppers and herbs and dry. Peel the garlic and cut into medium slices. Cut the chili pepper in half lengthwise. Cut the tomatoes into two parts. Tip: You can also add cherry or oak leaves as greenery for flavor.
Подготовьте продукты для соленых помидоров. Помидоры, перец и зелень помойте, обсушите. Чеснок почистите и нарежьте средними дольками. Перец чили разрежьте вдоль пополам. Помидоры разрежьте на две части. Совет: В качестве зелени для аромата также можно добавить вишневые или дубовые листья.
Prepare jars of vegetables. Place some dill, parsley, garlic, and pepper on the bottom of the jar. Fill the jar with tomatoes. Place some herbs and garlic on top again.
Приготовьте банки с овощами. На дно банки выложите немного укропа, петрушки, чеснока, перца. Наполните банку помидорами. Сверху снова выложите немного зелени и чеснока.
Prepare the brine. Add salt and sugar to 5 liters of water and bring to a boil.
Приготовьте рассол. Добавьте соль и сахар в 5 л воды, доведите до кипения.
Pickle the tomatoes. Fill the contents of the jar with hot brine and close the lid. Leave the jar of tomatoes for 12 hours at room temperature. Then refrigerate for 3 days.
Засолите помидоры. Горячим рассолом залейте содержимое банки, закройте крышкой. Оставьте банку с помидорами на 12 часов при комнатной температуре. Затем уберите в холодильник на 3 дня.
Serve salted tomatoes with any side dish.
Подавайте соленые помидоры к любому гарниру.