To make it easier to mix the cream cheese with the rest of the ingredients, remove it from the refrigerator in advance and warm it to room temperature. Hard cheeses that need to be grated on a fine grater, on the contrary, should be placed in the refrigerator or freezer for 10-15 minutes.
Чтобы сливочный сыр было легче смешать с остальными ингредиентами, заранее достаньте его из холодильника и согрейте до комнатной температуры. Твердые сорта сыров, которые необходимо будет натереть на мелкой терке, наоборот, уберите в холодильник или морозилку на 10-15 минут.
Prepare your ingredients. Grate Parmesan and mozzarella on a fine grater. Finely chop the pickled cucumbers. Peel the garlic and pass through a press. Wash the dill sprigs and shake off excess water. Cut off the stems and discard, and finely chop the fluffy part.
Подготовьте ингредиенты. Пармезан и моцареллу натрите на мелкой терке. Маринованные огурцы мелко порежьте. Чеснок очистите от шкурки и пропустите через пресс. Веточки укропа вымойте, стряхните лишнюю воду. Стебли отрежьте и выбросьте, а пушистую часть мелко нашинкуйте.
Mix cheese, herbs and spices. Place cream cheese, grated Parmesan and mozzarella, chopped cucumbers and dill into a deep container. Add garlic, salt and pepper. Mix everything thoroughly.
Смешайте сыр, зелень и специи. В глубокую емкость выложите сливочный сыр, натертые пармезан и моцареллу, нарезанные огурцы и укроп. Добавьте чеснок, соль и перец. Все тщательно перемешайте.
Prepare the mixture for the top layer. Fry the bacon on both sides, cool and cut into small pieces. Grate the cheddar cheese on a fine grater. Finely chop clean dill sprigs, removing the stems. Place the bacon, cheddar and dill in a flat plate and mix well. Form the resulting cheese mixture into balls.
Приготовьте смесь для верхнего слоя. Бекон обжарьте с двух сторон, остудите и нарежьте мелкими кусочками. Сыр чеддер натрите на мелкой терке. Чистые веточки укропа мелко нашинкуйте, удалив стебли. В плоскую тарелку выложите бекон, чеддер и укроп, хорошо перемешайте.Из получившейся сырной массы сформируйте шарики.
Roll in the cheese. Roll the cheese, herb and cucumber balls on all sides in the bacon, cheddar and dill mixture. Place the finished snack in the refrigerator for 30 minutes.
Обваляйте сыр. Шарики из сыра, зелени и огурцов обваляйте со всех сторон в смеси из бекона, чеддера и укропа. Готовую закуску уберите в холодильник на 30 минут.
Serve the cheese balls with white bread toast.
Подавайте шарики из сыра вместе с тостами из белого хлеба.