Wash the potatoes, boil in their skins for 30 minutes, cool and peel. Peel the onions. Wash fresh dill, parsley and green onions well and dry. Rinse honey mushrooms under running water. Prepare the salad bowl.
Картофель помойте, отварите в мундире 30 минут, остудите и очистите. Лук репчатый почистите. Свежий укроп, петрушку и зеленый лук хорошо промойте и обсушите. Опята промойте под проточной водой. Подготовьте салатницу.
Prepare the dressing. Finely chop the dill and parsley leaves. Pour in vegetable oil, salt, mix well and leave for 10 minutes.
Приготовьте заправку. Листья укропа и петрушки мелко покрошите. Залейте растительным маслом, посолите, хорошо перемешайте и оставьте на 10 минут.
Prepare the ingredients for the salad. Cut the potatoes and gherkins into cubes. Cut the onion into half rings. Place potatoes, gherkins, honey mushrooms and onions in a salad bowl.
Подготовьте ингредиенты для салата. Картофель и корнишоны нарежьте кубиками. Лук нарежьте полукольцами. Выложите в салатницу картофель, корнишоны, опята и лук.
Dress the salad. Add dressing to the salad bowl and mix well.
Заправьте салат. Добавьте в салатницу заправку, хорошо перемешайте.
Serve pickled mushrooms with cucumbers, garnishing the salad with green onions.
Подавайте маринованные опята с огурцами, украсив салат перьями зеленого лука.