Wash all vegetables. Peel the onions. Rinse the dill and dry with a paper towel. Remove the core and stem from the bell pepper.
Помойте все овощи. Почистите репчатый лук. Укроп ополосните и просушите с помощью бумажного полотенца. Удалите из болгарского перца сердцевину и плодоножку.
Cut the bell peppers into 1cm squares.
Порежьте болгарские перцы квадратиками размером 1 см.
Cut the onions into thin half rings or small cubes.
Репчатый нарежьте тонкими полукольцами или маленькими кубиками.
Cut the tomatoes into small cubes.
Помидоры порежьте небольшими кубиками.
Chop the dill.
Укроп порубите.
Combine all ingredients in a deep salad bowl.
В глубоком салатнике соедините все ингредиенты.
Season the salad with sour cream, salt and pepper to taste. Stir. Salad with bell peppers, tomatoes and onions is ready.
Заправьте салат сметаной, посолите и поперчите по вкусу. Перемешайте. Салат с болгарским перцем, помидорами и луком готов.