You will need a baking dish with a diameter of 12 cm.
Понадобится форма для выпечки диаметром 12 см.
Prepare the dough. In a separate bowl, mix dry ingredients. In a large bowl, combine condensed milk and eggs. Beat the mixture of condensed milk and eggs for 5 minutes. The mixture will become more airy and bubbles will appear. After this, gradually add flour and stir until smooth. The finished dough is quite thick.
Приготовьте тесто. В отдельной миске смешайте сухие ингредиенты. В большой миске соедините сгущенное молоко и яйца. Взбейте смесь из сгущенки и яиц в течение 5 минут. Смесь станет более воздушной, появятся пузыри. После этого постепенно добавляйте муку и перемешайте до однородности. Готовое тесто получается довольно густое.
Form cake layers for baking. Pour 1.5-2 tablespoons of dough into the circle drawn on parchment and spread it in an even layer. Make sure that the thickness of the dough is the same throughout, as the dough rises slightly during baking. Make circles of dough on all pieces.
Сформируйте коржи для выпечки. Вылейте в нарисованный на пергаменте круг 1,5-2 столовые ложки теста и распределите его ровным слоем. Следите за тем, чтобы толщина теста была везде одинаковая, так как во время выпечки тесто слегка поднимается. Сделайте круги из теста на всех заготовках.
Bake the cakes. Place the pieces in a preheated oven and bake at 170-180 degrees for 8-10 minutes. Check readiness by the color of the cakes, which should turn rosy and light yellow. After baking, remove the cakes, peel off the parchment paper and leave to cool. Cool and store each cake separately from the other, do not stack on top of each other, as they may stick. Place the cakes on paper or, if there is little space, place a layer of parchment between each cake and place a weight so that they do not deform.
Испеките коржи. В разогретую духовку поместите заготовки и выпекайте при 170-180 градусах в течении 8-10 минут. Проверяйте готовность по цвету коржей, которые должны стать румяными, светло-желтыми. После выпекания достаньте коржи, отделите от них пергаментную бумагу и оставьте остужаться. Остужайте и храните каждый корж отдельно от другого, не складывайте друг на друга, так как они могут приклеиться. Разложите коржи на бумаге или, если места мало, между каждым коржом положите слой пергамента и поставьте груз, чтобы они не деформировались.
Prepare the cream for the cake. Add condensed milk to the cold cream and beat everything with a mixer at high power until stable peaks form. Add yogurt and powdered sugar to the whipped cream, mix for 30 seconds on low power until smooth. When the ingredients come together, increase the speed. Beat for no more than 2 minutes. The cream will be airy, hold its shape well, but not too dense, ideal for layering.
Приготовьте крем для торта. В холодные сливки добавьте сгущенку и взбейте все миксером на высокой мощности до устойчивых пиков. К взбитым сливкам добавьте йогурт и сахарную пудру, перемешайте 30 секунд на небольшой мощности до однородности. Когда продукты объединятся, увеличьте скорость. Взбивайте не более 2 минут. Крем будет воздушным, хорошо держать форму, но не сильно плотным, идеально для прослойки.
Assemble the cake. Coat each cake with a thick layer of cream, stack them on top of each other. Leave the cake to soak for 2 hours.
Соберите торт. Каждый корж промазывайте толстым слоем крема, складывайте их друг на друга. Оставьте торт пропитаться на 2 часа.
Decorate the finished cake by sprinkling coconut flakes on top.
Украсьте готовый торт, посыпав его сверху кокосовой стружкой.