Clean the fish, remove skin and bones. Boil and peel the eggs. Cut the loaf into slices about 1 cm wide. Wash the parsley and divide it into small sprigs. Prepare a meat grinder and cling film.
Почистите рыбу, удалите кожу и кости. Сварите и очистите от скорлупы яйца. Нарежьте батон ломтиками шириной около 1 см. Вымойте и разделите на небольшие веточки зелень петрушки. Приготовьте мясорубку и пищевую пленку.
Grind the food. Cut the herring into small pieces and the eggs in half. Cut one egg into slices and reserve for decoration. Also leave a few small pieces of fish fillet for serving. Grind fish, butter, cheese and eggs in a meat grinder.
Измельчите продукты. Нарежьте селедку небольшими кусочками, а яйца пополам. Одно яйцо нарежьте кружочками и оставьте для украшения. Также оставьте для подачи несколько маленьких кусочков рыбного филе. Прокрутите в мясорубке рыбу, масло, сыр и яйца.
Mix the ingredients. Add mustard to the crushed products, stir everything thoroughly until smooth and place in cling film, which is then rolled into a “sausage”. Leave the herring appetizer with butter in the refrigerator for 180 minutes.
Смешайте ингредиенты. Добавьте в измельченные продукты горчицу, тщательно размешайте все до однородной массы и положите в пищевую пленку, которую затем сверните «колбаской». Оставьте закуску из сельди с маслом в холодильнике на 180 минут.
Spread the loaf slices with chilled herring butter. Decorate sandwiches with herring butter with fresh herbs, pieces of herring and chicken eggs. If necessary, pepper to taste.
Намажьте ломтики батона охлажденным селедочным маслом. Украсьте бутерброды с селедочным маслом свежей зеленью, кусочками сельди и куриных яиц. При необходимости поперчите по вкусу.